RUILEN & RETOURNEREN

Bij Mir Ceramics krijg je 14 dagen de tijd om je bestelling of een deel van de bestelde producten zonder opgave van reden te ruilen of retour te sturen. De producten dienen binnen 14 dagen (na het in ontvangst nemen van je bestelling) geretourneerd te zijn.

Je kunt alleen producten retourneren die onbeschadigd en ongedragen zijn en in de originele verpakking zitten. Je kunt je bestelling/producten ruilen tegen een ander artikel, retourneren voor het aankoopbedrag of een tegoedbon nemen. Cadeaubonnen en op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je eerst schriftelijk (via email of post) contact op te nemen met Mir Ceramics. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.

Na de zichttermijn van 14 dagen is de overeenkomst bindend en kunnen producten niet meer geretourneerd worden.

De aankoopsom wordt binnen 8 dagen teruggestort. Voor het terugbetalen van dit bedrag hebben wij je bankrekeningnummer (IBAN) nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden.

Let op! het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling hebt voldaan.

Het retour adres:

Mir ceramics

(t.a.v. klantenservice)

Dorpsstraat 103
9474TB Zuidlaarderveen