ARMBAND OPMETEN? ZO DOE JE DAT!

Moeite met het vinden van een passende armband? Wij hebben de oplossing!

Vaak komt het voor dat je een leuke armband ziet, maar deze niet in jouw maat is. Elke pols is immers anders van omtrek en de ene heeft meer moeite met het vinden van een armband in de juiste maat dan de ander. Vooral als je extra smalle of brede polsen hebt. Ik heb zelf dunne polsen met een omtrek van amper 15 cm, dus ik weet hoe lastig het dan kan zijn om een passende armband te vinden.

De gemiddelde polsmaat van een vrouw zit tussen de 17 en 18 cm en meestal zijn de armbanden dan ook in deze maat. Maar om iedereen de kans te geven om onze armbanden te dragen is er de optie om je eigen polsmaat door te geven zodat wij de armband op jouw maat kunnen aanpassen. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, dit hoort bij de service van Mir ceramics.

Twijfel je of de armband jou zal passen of is het misschien een cadeau voor iemand waarvan je de polsmaat niet precies weet? Geen nood! Je mag dan binnen 8 dagen de armband retour sturen indien de maat toch niet helemaal goed is. Mir ceramics maakt dan (gratis) de armband alsnog in de juiste maat. Alleen de verzendkosten om de armband te versturen zijn voor eigen rekening.

Je armband maat opmeten?

Iedereen kan de sieraden van Mir ceramics dragen! Als extra service geven wij je de mogelijkheid om armbanden op maat te laten maken.

1. Meet je polsmaat op volgens onderstaande illustratie. Strak, maar niet knellend meten onder het “knobbeltje” van je pols.

2. Geef vervolgens je polsmaat door. Dit kun je doen door bij het afronden van je bestelling je polsmaat te vermelden in het vakje “opmerkingen”. Of je kunt na het plaatsen van je bestelling een mailtje sturen naar info@mirceramics.nl en in dit mailtje je polsmaat vermelden.

Wij berekenen vervolgens de juiste armbandmaat (beweeglijkheid) en maken de armband gratis op maat. Let op! Indien je een armband bestelt en deze op maat gemaakt moet worden, dan kan het voorkomen dat er, door drukte een iets langere levertijd op zit.

De meeste armbanden kunnen op maat gemaakt worden.